Vandaag besteld? Binnen 1-4 werkdagen verzonden!

Doet hijama pijn?

Deze vraag hebben wij heel vaak te horen gekregen. 
Veel mensen worden afgeschrikt door extreem gevulde cups met bloed, diepe sneetjes en littekens en denken hoe meer bloed hoe beter.
Wij zijn hier heel duidelijk in: dit is niet de juiste manier van hijama maar noemen wij sensatie cupping en valt onder verminking. De krasjes dienen oppervlakkig te zijn. De profeet vrede zij met hem, heeft in een overlevering gezegd dat de genezing zit in het maken van de krasjes en niet enkel in de hoeveelheid bloed. Het zelfhelend vermogen word namelijk geactiveerd wanneer er kleine beschadigingen optreden subhana Allah. 
Wij maken dan ook minuscule incisies waardoor de huid binnen een korte tijd geneest. Onze cliënten weten dit en laten daarom graag de behandeling bij ons uitvoeren. Wij gaan uiterst zorgvuldig te werk en zien jouw gezondheid als een amanah wanneer je bij ons op de behandelbank ligt.

Veel cliënten voelen zich juist erg ontspannen tijdens & na de behandeling. Een enkeling voelt zich zo ontspannen en valt wel eens heerlijk in slaap om de behandelbank.

Het vacuüm trekken kan de eerste keren even onwennig aanvoelen maar niet pijnlijk. We kunnen dit langzaam opbouwen zodat je er rustig aan kunt wennen. Veel cliënten vinden deze druk juist heerlijk omdat de spieren en het weefsel diep wordt bereikt.
De krasjes voelen als hele kleine oppervlakkige prikjes, of alsof er met een potlood over je huid word gegaan. Het bloed dat uit je lichaam komt voel je niet, en na de behandeling kunnen de gecupte plekken licht prikkelen, en wat jeuken omdat de huid zich direct gaat herstellen.

Kortom, bij ons hoef je je absoluut geen zorgen te maken en ben je in goede handen!