Vandaag besteld? Binnen 1-4 werkdagen verzonden!

Aan huis service

Lieve mommy & mommy to be tijdens de zwangerschap en kraamtijd gebeurt er veel met je. Niet alleen lichamelijk, maar ook op emotioneel vlak. Je krijgt te maken met veel verschillende emoties en gevoelens. Spannend, ontzettend gelukkig maar misschien ook wel wat onzeker. Het is daarom erg belangrijk om jezelf niet te vergeten in dit bijzondere proces. Een ontspannende & opgelade mama is eigenlijk het allerbelangrijkste op het “uitzetlijstje”. En daar gaan wij je bij helpen! Je kunt bij ons terecht voor heerlijke zwangerschaps- en kraambehandelingen (ook wel post-partum genoemd).

Onderstaande tarieven gelden bij onze aan huis service. Zodat jij lekker in je vertrouwde omgeving behandeld kunt worden. Wij komen momenteel alleen nog aan huis in de provincies: Noord-Brabant, Zeeland & omstreken Rotterdam. Er geldt een kilometer vergoeding van 0.21 cent per kilometer en de prijzen zijn excl. eventuele parkeerkosten. 

 

Zwangerschapsbehandelingen aan huis

Deze behandelingen zijn speciaal bedoeld voor de zwangere vrouw die wat extra liefde en aandacht kan gebruiken! Je wordt heerlijk in de watten gelegd en zult naast lichamelijke verlichting ook even helemaal tot rust komen. Je kunt deze behandelingen ondergaan vanaf je 2e trimester. Verwen jezelf tijdens dit prachtige avontuur, zodat je straks opgeladen en met een sterk gevoel jouw bevalling tegemoet gaat.


 


Kraambehandelingen aan huis

De kraamtijd is een fundamentele basis voor jouw reis als moeder en vrouw. Het is dan ook belangrijk dat er niet alleen voor de baby gezorgd wordt maar vooral voor jou als mama. Vandaag de dag is dat niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger, maar o - zo belangrijk! Wij gaan er voor zorgen dat er even voor jou gezorgd word. Want dat verdien je en heb je nodig. Alle aandacht, liefde en verzorging gaan naar jou uit, tijdens JOUW moment. Rust, ontprikkeling, ontspanning en in balans komen. Zodat jij weer opgeladen en met een frisse blik jouw mama avontuur aan kan gaan!