Let op: in verband met vakantie worden bestellingen die gedaan zijn tussen 19 januari - 26 januari per 27 januari in behandeling genomen.

Over ons

Cup of Shifa is dé plek voor jouw gezondheid. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit die de natuur ons te bieden heeft. Wij selecteren onze producten met uiterste zorg samen. Wij staan voor pure, van oorsprong biologische, en ongeraffineerde gezondheids- en verzorgingsproducten. Onze producten zijn dus 100% vrij van chemische stoffen, wel zo fijn!

Naast onze passie en specialisatie in natuurlijke producten, zijn wij gespecialiseerd/gediplomeerd in Hijama en Cuppingtherapie. Cup of Shifa is voorzien van een vrouwlijke en mannelijke therapeut(e). Onze kennis en diplomering is opgedaan en behaald bij het instituut Islamic Medicine Academy. Je kunt voor behandelingen terecht in onze praktijkruimte te Roosendaal.
Update: vanwege de lockdown die geldt tot 19 januari 2021 is onze praktijk gesloten voor behandelingen. Afspraken plannen wij pas weer in zodra de lockdown is opgeheven. Uiteraard is onze webshop gewoon open, en worden bestellingen net als altijd, veilig bij u thuis bezorgd. Wilt u liever uw bestelling gratis afhalen? Stuur ons een berichtje.